Nok ikke førstevalget.

Jeg har redet hele mit liv, og haft mange skønne heste. Dressur under berider i mine unge år, blød med alderen og rider nu kun bidløs. 

Ved et tilfælde lærer vi en ældre rideskolehest at kende, en hård hund der gav mig blodige hænder på en ½ times dressur. Redet forkert af elever gennem mange år og en dårlig rideskole der blev ved med at bruge ham i undervisning. 

Så er der Briza, en dejlig hoppe fra dyreværnssag, hun kunne kun skridte da hun kom, ellers faldt hun. Indadvendte øjne og kaotisk i sin adfærd. Vi fandt en sød lille klog gammel vallak, der påtog sig opgaven at gøre Briza til en hel hest. Det lykkes, hun er en fantastisk hest , der kan alt hvad en hest skal kunne. 

Sitter er min dejlige bumle hund, opfostret af mennesker, tæven slog de andre hvalpe ihjel . Sitter har boet meget i bur, da familien havde nok at se til med 2 små børn og fuldtidsjob. Sitter er blevet hjulpet af vores andre hunde, noget vi ikke kunne uden deres hjælp. En dejlig godmodig fjollet hund i dag, vagtsom , legesyg og sjov når hun kopierer vores mindste hund Susy.

Vi har en del marsvin, der havde brug for nye hjem, ejerne var trætte af dem, eller måske ferietid! 3 af dem havde forfrysninger i poter og ører. 

Her bliver dyrene gamle- Buller (min datters pony) er fyldt 30 år og har været under mine vinger i 27 år, Alice + 2 andre marsvin bor i værelse i huset, de er 8,7 og 6 år . Basse og Tango, (min rideskolehest og Briza`s lille ven) er 28 og 26 år. Lewis dværg kanin er 6 år . De gamle venner skulle da have en side. 

 

Del siden